Plaats je bestelling

Klik hier voor meer info over de groepsaankoop

Hieronder zie je het bestelformulier voor de groepsaankoop van MEI-JUNI 2024. Bestellen kan tot en met MAANDAG 3 JUNI. De levering gebeurt dan nog dezelfde week.

We beperken het aanbod tot dingen waarvan we voldoende kunnen bestellen. Maar er zijn nog heel wat dingen beschikbaar die niet in deze lijst zijn opgenomen. Vraag dus zeker eens na als je graag iets had besteld dat niet in de lijst staat. Biofresh (onze leverancier) heeft een heel ruim aanbod (chocolade, koffie, afwasmiddel, kruiden…).

TIP: Kijk ook even naar de totale inhoud van een zak. Als je meteen een hele zak bestelt, maakt dat het ophalen des te eenvoudiger.

BELANGRIJK: Meestal vul je gewoon het aantal kg in, maar niet altijd! Voor je een vakje invult, staat er iets te lezen over DE VERPAKKING en de manier waarop je het vakje moet invullen. Kijk dus altijd even voor je invult.

Normaal gezien gebruik je een komma voor decimalen (bvb. 0,5 kg = 500 gram).. Maar sommige browsers of keyboards gebruiken een punt (bvb. 0.5 kg = 500 gram). Probeer ze dus zeker allebei eens als je een foutmelding krijgt.

Plaats je bestelling: