BIO Groepsaankoop

Veel mensen zouden graag meer kiezen voor BIO, maar het is duuuuur en vaak verpakt in kleine hoeveelheden. Daarom organiseren we samen deze BIO GROEPSAANKOOP van ‘droge voeding’ nl. noten, zaden, granen, peulvruchten, meel en gedroogde vruchten… allemaal dingen die je lang kan bewaren en waarvan je dus gerust een voorraadje kan aanleggen.

Klik hier voor meer informatie over de manier waarop we de groepsaankoop organiseren.

Wanneer kan je bestellen? Je kan bestellen vanaf 24 juni om 16u tot en met 1 juli 2018 voor de volgende groepsaankoop. De levering valt dan in de eerste week van JULI 2018. Vroeger bestellen heeft geen zin want de prijzen zijn nog niet aangepast, al is de oude prijslijst van vorig jaar nog te bekijken. Later bestellen kan evt. ook nog, maar dan zijn er mogelijk al een paar items uit vooorraad. Let wel: het kan gebeuren dat enkele items niet (meer) op voorraad zijn bij de leverancier. Die kunnen dan evt. later worden geleverd.

Plaats NU je bestelling

Waar en wanneer afhalen? Vanaf 7 juli op de Tienbundersweg 1, 3440 Zoutleeuw, na afspraak via mail of telefonisch op 0484404034. Vergeet niet zelf (herbruikbare) zakjes en potjes mee te nemen!

Als je wat geduld hebt, kan je je bestelling in augustus ook op kamp komen afhalen.

En als je ditmaal niet deelneemt, maar graag op de hoogte wil gehouden worden van toekomstige groepsaankopen, kan je hieronder je email adres invullen. En je kan je aansluiten bij onze Facebookgroep.

Velden met een * zijn verplicht