Indiareizen

Naar India reizen is altijd een avontuur. Maar reizen heeft ook een invloed op de mensen, de economie, de natuur… hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze reis niet alleen voor onszelf een fantastische belevenis is, maar ook een positieve invloed heeft op de mensen en de natuur ter plaatse?

Daarom reizen we met een engagement – voor India en voor de groep. We ‘kopen’ geen kant-en-klare reis, maar reizen samen als groep, weliswaar onder begeleiding van een ervaren reisleier die de taal en cultuur goed kent.

Wat houdt ons engagement in?

We verblijven zoveel mogelijk in kleine guest houses, bij families, in scholen, op boerderijen, bij sociale organisaties… en steunen zo kleine ondernemers, gewone mensen en positieve sociale en ecologische projecten.

Avontuurlijk reizen – we mijden overdeven luxe die ons van de medemens isoleert en staan open voor toevallige ontmoetingen en avonturen.

We nemen geen binnenlandse vluchten om de onvermijdelijke ecologische voetafdruk van onze reis toch wat in te perken.

We gaan zelf zo bewust mogelijk met onze leefomgeving om – we vermijden plastic en gepersonaliseerd vervoer waar mogelijk, geven ons geld liever aan lokale producten dan aan grote multinationals etc… Natuurlijk is iedereen vrij om te doen en laten wat hij of zij wil. Maar dit is toch onze basis instelling.

Kan jij je hierin vinden? Kom dan langs op één van onze info-momenten en kom meer te weten over de planning en de groep – meer nog: neem deel aan de planning en wordt deel van de groep!

Jaarlijks organiseren wij 1 (uitzonderlijk 2) reizen naar India voor onze leden.
Lid worden kan eenvoudig door te registreren en een kleine bijdrage te betalen.

Via de zijbalk rechts kan je zien welke reizen gepland zijn.

Tijdens onze info-momenten kan je kennismaken met de andere geïnteresseerden en met de reisleider.

Wil je graag dat we je op de hoogte houden van van onze reisplannen? Laat dan hieronder je emailadres achter:

Velden met een * zijn verplicht